Termeni si Conditii

Bine ati venit pe site-ul www.petrafaber.ro ! Magazinul nostru online comercializeaza produse vestimentare confectionate de SC Mao Corp SRL-D, precum si accesorii si alte produse confectionate de partenerii nostri.

Datele societatii

Mao Corp SRL-D
CUI: 34799566
Nr. Reg Comertului: J16/1139/2015
Banca: Banca Transilvania Sucursala Craiova
Telefon:
Email: office@petrafaber.ro

Informatii privind produsele

Produsele sunt confectionate din materiale textile, cu titlu exemplificativ: polyestern, voal, bumbac, jerse, lână, etc.
Produsele afisate in pozele de pe site sunt reale. In cazul in care produsul nu este in conformitate cu prezentarea sa, puteti proceda la retunarea produsului in termen de maximum 15 zile din momentul primirii coletului. Produsul trebuie returnat exact in statea in care a fost primit, cu etichetele originale. Contravaloarea produsului va fi returnat cumparatorului, impreuna cu pretul pentru transport. Ne rezervam dreptul de a nu primi produsul returnat, daca acesta este deteriorat sau are eticheta rupta.

In cazul in care produsul prezinta defecte, acestea trebuie notificate printr-un email, impreuna cu o poza din care sa reiasa defectul, in termen de cel mult 24h din momentul primirii coletului, la adresa de email : office@petrafaber.ro  

Garantie

Fiecare produs comercializat de Mao Corp SRL-D este acoperit de o garantie de conformitate conform prevederilor legale si de o garantie de 30 de zile de la achizitionare. Clientul trebuie sa pastreze factura sau chitanta de plata impreuna cu nota de livrare iar in cazul in care se doreste returnarea produsului, acesta trebuie sa fie in ambalajul original.
Garantia se aplica cu conditia ca produsul in cauza sa fie folosit in mod corect in conformitate cu utilizarea prevazuta in instructiunile de utilizare si intretinere a produsului.

Daca produsul sufera deteriorari nejustificate pe parcusul perioadei de garantie, acesta va fi inlocuit gratuit cu un alt produs identic. Daca produsul nu mai este disponibil pentru inlocuire, va fi inlocuit cu un produs cu caracteristici similare

Politica de retur

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.” Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA 34 /2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare

Pentru a va exercita dreptul de retur, trebuie sa ne informati in prealabil, printr-un email la adresa office@petrafaber.ro.

In caz de retur, contravaloarea produsului, achitat prin rambrus, va fi returnata cumparatorului, impreuna cu costurile de livrare, in termen de maxim 10 zile de la momentul primirii produsului returnat. In cazul in care produsul a fost achitat cu cardul de credit, returnarea contravalorii poate dura cel mult 30 de zile.

 Adresa la care se trimite coletul retur este : Bdul A.I. Cuza, Nr. 44, Bl 8D, Sc. 1, Parter, Craiova, Dolj

Informatii preturi si modalitati de plata

Pretul prezentat pe site va fi aceleasi cu pretul prezentat pe factura, raportat la momentul inregistrarii comenzii. Exista posibilitatea oscilarii preturilor ulterior inregistrarii comenzii, motiv pentru care ne rezervam dreptul de a modifica preturile, fara niciun previz sau notificare in prealabil.

Preturile afisat nu includ taxele de livrare, acestea fiind calculate la momentul inregistrarii comenzii, in functie metoda de plata si in functie de zona in care se livreaza produsul. Pretul pentru livrarea prin curier poate oscila intre 15-20 de lei pentru plata ramburs, iar pentru plata cu cardul, valoarea transportului este de 12 lei.

Sunt acceptate urmatoarele metode de plata :

1) Plata online securizata, cu cardul, prin partenerul nostru MobilPay.ro
2) Plata la livrare ( ramburs ) - achitati contravaloarea produsului si transportul, in momentul primirii coletului.

Produsele vor fi livrare la adresa indicata de dumneavoastra in comanda, in termen de 2-4 zile lucratoare. Se considera perioada lucratoare : Luni-Vineri. Societatea isi rezerva dreptul de a decide livrarea cu privire la comenzile din afara Romaniei.

 

Informatii membru si confidentialitate

Pentru a putea fi membru pe site-ul www.petrafaber.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam plata ramburs pentru clientii care au comandat produse si au refuzat ridicarea acestora, fiind acceptata doar plata cu cardul.

Mao Corp SRL-D respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Ne angajam sa nu transmitem datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, acestea fiind folosite numai in scopul stabilirii contactului cu clientii , precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei.

 

Cumpara cu INCREDERE
 • Plata
  securizata

 • Plata
  la livrare

 • livrari gratis la
  comenzi de peste 200 lei

 • retur in
  maxim 15 zile

 • suport telefonic
  12 ore pe zi